SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

söndag 15 november 2009

Blåklint & Vildhallon

Denna blogg skrivs av 22 åriga Evelina som har en något rörig presentation av sig själv men samtidigt så bra och talande så jag kopierar den rakt av, det här är alltså hennes egna ord: Sambo. Hund. Pyssla. Jobbar på Volvo PV. Älskar Lantlig inrednig. Lik mamma. Tatueringar i massor. Shoppoholic. Scrubs. Envis som pappa. Syskon. Miss Li. Paramore. Största idolen är Morfar. Står för mina åsikter. Sy. Läsa.

Det första jag ser när jag kikar in på hennes blogg är att den är väldigt stilren och innehåller många fina bilder. Inläggen är ofta korta men välskrivna och innehållsrika.

Jag började kika runt bland kategorierna och fastnade genast vid böcker, inläggen där var otroligt bra i sin beskrivning av böckerna och man blev riktigt sugen på att läsa.

Som jag sagt tidigare så är jag ju hundälskare så jag fastnade naturligtvis på hundkategorin också. Där kan man hitta en hel del fina bilder och läsvärda inlägg.

I kategorin mat & bak kan man hitta en del inspiration om man är sugen på något gott.

Jag gillar denna blogg. Den är lättläst, stilren och intressant så kika gärna in på den.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

3 kommentarer:

 1. Hejsan.. Daniel heter jag. Jag och min kompis Thomas har en träningsblogg ihop.
  Vi är 22 år och bor i skellefteå (Daniel) och vännäs (Thomas)

  Skulle va kul att höra vad du tycker och om du ser nått som skulle behöva fixas

  Adressen är http://abbzigg.blogg.se

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Kanske kan du skriva om vår blogg?
  Du finner den här:
  http://www.studentjavlar.se

  SvaraRadera