SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

måndag 9 november 2009

Dagens Fråga: Bröst

Dagens fråga är relaterad till min senaste recension: Hur viktigt är bröstens storlek och form för dig? (killar får gärna svara också)
Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

7 kommentarer:

 1. Visst är det fint med bröst som inte är allt för stora men det som är viktigast är att tjejjen trivs med dom. Om en kvinna trivs med sina bröst så märks det tydligt i både agerande mot sin partner och självförtroende i övrigt.

  SvaraRadera
 2. Bara man trivs själv med sina bröst så tycker jag det är upp till var och en, vad det gäller storlek och form.

  Men jag själv tycker inte om supermegasizebröst!

  SvaraRadera
 3. Precis om man trivs så är det upp till var och en! Storleken spelar ingen större roll! Dock här i Los Angeles spelar det roll vill jag lova, så jo jag är ganska trött på alla bigga boobs här på gatorna ibland haha.
  Kram från Hollywood

  SvaraRadera
 4. sv; tack så jättemycket! det där låter jättebra :D

  SvaraRadera
 5. Jag hade bara tänkt skriva här att jag läst din kommentar hos mig och att jag ser fram emot din recension!

  Men jag känner mig även manad att svara på din fråga också :) Jag tror nog att jag funderade mer på mina bröst när jag var yngre, i tonåren. Nu lyckligt gift och två barn senare, som jag har ammat, så är nog min lycka störst om jag får ha två friska bröst :) Jag tycker att det är smått sorgligt med att så många människor jagar lyckan genom diverse skönhetsoperationer.

  Ha det gott!

  SvaraRadera
 6. Kolla gärna in på bloggen och skriv vad du tycker. :)

  SvaraRadera
 7. Var har du tagit vägen? Börjar sakna recentionerna =(

  SvaraRadera