SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

måndag 9 november 2009

Min Väg Till Större Bröst

Vid första anblicken på bloggens namn så tänkte jag: Vad tusan är nu detta för blogg? Min reaktion grundar sig i att jag hade fördomar mot vad jag trodde att bloggen skulle handla om. Jag tänkte mig att det skulle handla om en tjej som fallit för samhällets ideal men när jag började läsa bloggen så insåg jag hur fel jag hade.

Tjejjen som skriver bloggen heter Ida och i hennes första inläggbloggen så förklarar hon varför hon vill göra den här operationen och jag tror att det kan vara viktigt att läsa just detta inlägg för att bilda sig en uppfattning om varför hon vill göra detta. I detta inlägg beskriver hon även sina tankar kring storlek och form.

Sedan lär man läser vidare i hennes blogg så är det en del vardagsinlägg blandat med "bröstfunderingar" Det är väldigt kul att följa denna tankeprocess som pågår samt att hon frågar sina läsare om vad de tycker i olika frågor.

Nu har Ida däremot bestämt sig för att vardags blogga lite mer och focusera lite mindre på brösten. Jag gillar verkligen hur denna tjej skriver och hur hon vågar öppna sig, det känns öppet och ärligt att läsa och dessutom så tycker jag att hon har en jätte fin design på bloggen.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

3 kommentarer:

  1. Tack för de fina orden^^

    SvaraRadera
  2. fokusera stavas med k

    SvaraRadera
  3. Alla har väl olika stadier som du väl påpekar och personligen tycker jag att bloggandet är en spegel av dig själv i vissa aspekter.

    SvaraRadera