SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

tisdag 20 oktober 2009

Blondinbella

Jag måste börja med att berätta att jag av principiella skäl inte läste Blondinbellas blogg när den var som mest på tapeten. Sedan fick jag höra att det hade kastas flaskor efter henne på grund av bloggen och då blev jag lite nyfiken men gick ändå inte in på bloggen, det var faktiskt inte förrän jag såg henne i ett debattprogram (nu mins jag inte riktigt vad det var) och insåg att tjejjen verkade väldigt skärpt och smart och inte alls så som jag hade uppfattat henne av vad som sagts om henne på grund av hennes blogg. Jag började läsa och insåg att jag hade målat upp en helt felaktig bild.

Enligt mitt tycke så är Blondinbellas blogg ganska tråkig men den har sina ljuspunkter Jag gillar speciellt kategorierna: Åsikter och Tankar och Bättre Självkänsla där hon skriver väldigt förnuftigt och jag tycker absolut att hon är en bra förebild.

Det märks på hennes blogg att hon verkligen satsar på att vara seriös och att hon engagerar sig i politiska frågor. Detta kan många tycka är tråkigt men jag ser det som ett tecken på mognad och jag tror det är otroligt bra med en sådan blogg nu när bloggar som Kissies har hamnat i blickfånget (förebildsmässigt tänker jag då).

I början på hennes blogg ser man att inläggen är fulla med smilys och det är mer osammanhängande än vad det är i dagsläget och det är ju inte så konstigt med tanke på att dessa inlägg är från 2005. Jag gillar utvecklingen man kan följa i hennes blogg både hennes mognad samt den språkliga utvecklingen i inläggen.

Som sagt så är Blondinbellas blogg inte något för mig men jag rekommenderar den ändå varmt eftersom jag anser att hon är en bra förebild samt att nog många kan finna hennes blogg intressant.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

2 kommentarer:

  1. Jag har slutat läsa hennes blogg då den började bli lite trist. Men hon verkar då vara en bättre förebild än kissie, dessie osv.

    En tjej du kan recensera är http://metrobloggen.se/starofusa . Tidigare älskade jag hennes blogg men nu har den blivit lite tråkig. Är så mycket Johan Palm snack och bilder >.<

    SvaraRadera
  2. Sv; jag skulle jätte gärna att du skulle skriva en recention om min blogg ^^ kanske skulle få fler läsare då å de skulle vara hur kul som helst!!

    Kramar

    SvaraRadera