SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

måndag 19 oktober 2009

Kenza

Kenzas blogg har jag följt ganska länge men läser den dock inte varje dag. Det jag kan tycka är att det allt som oftast börjat handla om hennes utekvällar. Ofta ser man bilder på henne i bloggen på olika fester och det känns ganska tradigt att sitta och läsa om, men det kan ju bero mer på mig än att det kanske är så, vem vet jag kanske prickar av och läser precis när hon lägger ut dessa bilder? Märk nu att jag inte skriver att hon dricker mycket, eftersom man faktiskt kan gå på fest utan att dricka alkohol, vill bara påtala detta eftersom många sammankopplar fest och alkohol och jag vill absolut inte säga något om hennes alkoholkonsumtion eftersom jag inte vet något om det.

För övrigt så bjuder hon mycket på sig själv, lägger ofta ut varierande bilder på sig själv och svarar ofta på frågor från sina bloggläsare. Kenza ger sken av att vara en trevlig och sprallig tjej med en jätte söt hund. Hon skriver blandat om hennes vardag, jobb och fritid på ett intressant sätt utan att vara som en översittare, vet inte riktigt hur jag ska uttrycka mig men vissa kända bloggare låter ju ”berömmelsen stiga en åt huvudet” och några sådana tendenser har jag inte sett här på bloggen mer än att hon redovisar sin statistik ibland.

Kenza har ju även en MTV-Blogg där hon skriver om när hon träffar kändisar, går bakom kulisserna och befinner sig på olika events.

Eftersom Kenza även hon är en av sveriges största bloggare så händer det ju att skvallerbloggarna letar fram ”skvaller” om henne och är man intresserad av det så kan man kika in här: Falsk Sanning - Kenza, N. Bitchie - Kenza, Blogg kommentatorerna - Kenza, Bloggskvaller, A Piece of Sisters Samt Skvallerbloggen.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

4 kommentarer:

 1. Det skulle vara jättekul om du kollade in min blogg och ville recensera den! :D

  SvaraRadera
 2. Jag tackar så mycket för det! Det låter bara bra det och jag tackar så mycket att du vill skriva om mig, men du får vara objektiv också eftersom det finns ju inte så mycket hårdrockande killar som bloggar så var gärna noga med att inte ge en negativ syn om det hela if you know what I mean! ;)

  SvaraRadera
 3. du är så snygg

  SvaraRadera
 4. har du självsäkerhet
  för jag behöver verkligen tips jag ska nämligen sjunga i Arena 305!! :) :)

  SvaraRadera