SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

måndag 26 oktober 2009

emmibo

Jag fick ett jätte fint mail av Emma där hon berättade lite om hennes blogg och jag tycker det var så bra skrivet så jag använder mig av delar av hennes egna ord:

”Man skulle kunna säga att jag skriver om tre olika saker - min viktresa med viktväktarna, mina fotografier och om min vardag. Vardags-delen är nog störst men jag kan tänka mig att det är sånt som kan vara kul att läsa.

Så vad är min vardag då? Jo, shopping, lägger ofta ut bilder på det jag köpt eller på något jag är intresserad av att köpa. Jag tränar cheerleading och skriver om/fotar även detta. Att umgås med vänner, familjen och pojkvännen är viktigt för mig, det får mig att må bra, och därför skriver jag en del vad jag hittar på för skoj med dom.

I bloggen kan det stå mycket om just hur det går för mig med min viktminskning, om mina upp- och nedgångar. Jag går sista året på medialinjen och fotar väldigt mycket, det är min passion och därför dyker det upp lite bilder titt som tätt. Ja, jag lever ett helt vanligt tonårsliv. Men ändå tror jag att andra kan tycka om att läsa.”


Emma har precis börjat blogga på denna adress så det har inte kommit så många inlägg ännu men det hon har hunnit med att skriva är läsvärt.

Inläggen är personliga och varma, detta verkar vara en tjej som bjuder på sig själv. Jag läste en del inlägg på hennes gamla blogg och jag hoppas denna blogg tar vid i samma anda. Det man kan se i både inläggen och i mailet som jag fick så kan hon konsten att formulera sig på ett bra sätt, det är enkelt, läsvärt och med en gnutta humor. Så jag rekommenderar att ni klickar er in på hennes sida.

Vill även tillägga att det var denna tjej som var så snäll och gjorde en header till mig.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

1 kommentar:

  1. Åh vad glad jag blir, mestadels för att du valde att ha med mig här och för det du skrev! Tack så jätte mycket kära du :) kram kram kram

    SvaraRadera