SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

lördag 17 oktober 2009

Nu kör jag igång

Jag tänkte nu börja recensera några bloggar som kanske inte behöver mer ”reklam” för sin blogg. Anledningen till detta är mest bara för att ni ska se hur jag hade tänkt mig med det hela samt locka fler läsare och prenumeranter hit.

De jag hade tänkt börja med är: Kissie, Kenza, Blondinbella mfl eftersom de är så pass populära samt att de väcker debatt och skapar trender.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

5 kommentarer:

 1. Hej!

  Det tycker jag låter som en bra ide´. Kör hårt.

  Jag har flera bloggar och min Youtube-sida skulle nästan vara roligt att ha som blogg också, händer en del där. Men funkar inte riktigt, inte än iallafall.

  http://www.svenskakonstnarer.se/start/plus_blog.php?chr=&aid=1592

  http://www.youtube.com/axartist

  Lycka till!

  AX

  SvaraRadera
 2. hej hej, är det inte roligare att recensera inte så kända bloggar ? :P jag menar, alla vet redan vilka kissie & dom är så :P men men !! du får gärna recensera min blogg if u want ^^
  / stepien.blogg.se

  SvaraRadera
 3. Låter som en bra idé:)

  SvaraRadera
 4. Hej! Du får jättegärna läsa igenom min blogg och skriva en recension om den :D

  SvaraRadera
 5. Hej!
  Kör gärna en recension om min :)
  Vore spännande att se vad man får för resultat.

  SvaraRadera