SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

söndag 25 oktober 2009

Dagens Fråga

Är det någon där ute som har lust att göra en fin bild där det står ”Dagens Fråga” till mig? Självklart så blir alla som skickar länkade och om jag får några bidrag så får ni läsare bestämma vilken det blir. Bidrag skickas till bloggrecension@hotmail.com

Fortsätt även skicka in tips på bloggar som jag kan recensera på samma mail eller skriv ett par rader i kommentarsfältet.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

4 kommentarer:

 1. Vem är du då som recenserar bloggar, vad utgår du ifrån när du rescenserar... egna erfarenheter eller den massmediala strömmen ? Vilka referenser har du när det gäller recension av bloggar ? (nyfiken)

  Jag har själv skrivit böcker, bloggat sen 1996 på olika sidor, och även försökt mig på att rescensera bloggar (men vart inge lyckat för min del).

  Men du kan ju ge mig en recension på min blogg, KÄNSLOBLOGGEN om du vill. Ta dig gärna tid att läsa flera inlägg och inte bara ett enda. Ta dig även tid att läsa kommentarerna som andra läsare givit, och väg gärna in det i din recension.

  Ser fram emot en recension från dig, kan bli intressant. ;)


  //Kram Patrik

  SvaraRadera
 2. Så trevligt att se din bloggrecension, jag tycker du fått med det mesta.

  Och väldigt roligt att du specificerat vad du gillar mest också.

  AX

  SvaraRadera
 3. Vilken kul idé !
  Jag vill såklart gärna bli recenserad !
  Jättekul att höra andras åsikter om bloggen !
  Ser fram mot att höra vad du tycker ! =)

  SvaraRadera