SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

lördag 31 oktober 2009

Gniztrande jag

Bloggen är skriven av Annelie som bloggar om sitt liv, sitt jobb och sina vänner samt kändisnyheter och skönhetstips! Hon har tidigare arbetat som Britney Spears look alike och skriver även lite om det.

Detta är en blogg med mycket bilder, lite text och täta uppdateringar. Jag kände när jag började läsa att bloggen var lite opersonlig med alla bilder på kändisar osv men när jag sedan tittade på när det var inlagt så förstod jag att den mesta var publicerat samma dag. Jag fortsatte läsa många sidor bakåt så att jag kunde få ett sammanhang och då kom de lite mer vardagliga och personliga inläggen fram.

Jag måste erkänna att jag inte orkade läsa så mycket som jag brukar göra inför en recension men detta berodde inte på bloggerskan i sig utan mest att sidan var så rörig. Men jag hittade i alla fall hennes första inlägg till slut även om just det var väldigt krångligt efter som arkiven tydligen inte fungerar så bra.

Man kan hitta en del trevliga tävlingar på denna blogg, roliga modebilder samt nyheter m.m.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

3 kommentarer:

 1. Hejhej, kolla garna in min blogg och skriv nagot..

  SvaraRadera
 2. tack för recensionen(-:

  SvaraRadera
 3. Kolla min blogg,, http://mandosa.blogg.se
  ;)

  SvaraRadera