SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

onsdag 28 oktober 2009

Inredningskaos

Denna blogg är skriven av Iris som är en 24 årig isländsk Malmöbo som är förskollärare och älskar inredning, hon har bloggen för att ventilera den pågående förändringen av sin lägenhet, samt att hon delar med sig av det mesta.

Det första som möter mig när jag går in på hennes blogg är en stilren och fin sida med otroligt fina bilder. Inredning är inte något av mina personliga intressen men jag finner trots det denna sida väldigt intressant och inspirerande, nästan så att man får ett sug av att försöka ge sig på något inredningsprojekt själv. Så denna blogg är helt klart en källa för inspiration och otroligt kul att läsa även om man inte har något pågående inredningsprojekt.

Jag rekommenderar varmt att klicka er in på Inredningskaos, ni lär inte bli besvikna.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

2 kommentarer:

 1. Kul ide med bloggrecensioner! Ser fram emot att folja din blogg samt aven fa min recencerad har som en utlandssvensk i landet dar det mesta ar alper. Halsningar, Towe.

  SvaraRadera
 2. Håller med Towe=)
  Jätte kul ide!
  Denna blogg ska jag också följa.
  Recencera gärna min.. skulle vara kul att läsa om den :D
  kram!
  //Jessica

  SvaraRadera