SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

torsdag 22 oktober 2009

Delicioustaste

Denna blogg är skriven av Sandra som är 19år. Hon går andra året på ledarskapsprogrammet. På sin fritid så gör hon bloggdesigner, bloggar, tränar, sjunger och festar. I sin blogg skriver hon om sitt liv, skvaller, mode och bloggdesign. Hon har skrivit sedan september i år på denna sida.

Det första intrycket jag får av bloggaren är att hon är en jordnära tjej som skriver om det som faller henne in och det hon tycker är intressant. Ett inlägg jag fastnade för direkt var: Ang. bröstförstoring som är en fortsättning på: Jag har en åsikt där hon uttrycker sina åsikter om detta debatterade ämne. Ett annat inlägg jag gillar är: Dagens Fråga! Där hon tar upp sina åsikter om giftemål samt ställer en fråga till sina läsare angående detta.

Jag gillar bloggare som förmedlar åsikter, tankar och som inte är rädd för att säga sin åsikt. Skvallret och modet i denna blogg är lättsamt och även för mig som inte är så jätte intresserad av mode så känns det roligt att läsa.

Det som skulle vara önskvärt är mer kategorier så att man lättare kan hitta inlägg som faller inom olika intresseområden. För övrigt så är inslagen av humor och kaxighet välbalanserat och det är som sagt en kul blogg.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

4 kommentarer:

  1. Sv; okej ^^ Tack så mycket!

    SvaraRadera
  2. Jag har lagt till dig på bloglovin så att jag kan läsa dina andra recensioner. Alltid kul med nya uppslag!

    /Angelica

    http://theangelic.blogg.se

    SvaraRadera