SE HIT!

Detta är en blogg där jag Tipsar om Bra bloggar och recenserar bloggar. Så, Om du är intresserad av att hitta läsvärda bloggar, få din blogg recenserad eller om du vill tipsa om en läsvärd blogg är du varmt välkommen. Om du vill tipsa så Skriv några rader i kommentarsfältet eller maila: bloggrecension@hotmail.com

lördag 17 oktober 2009

Kissie

Till att börja med så vill jag läsa så mycket som möjligt i bloggen innan jag börjar recensera, men hinner självklart inte med att läsa allt men skummar igenom ganska mycket.

Jag började följa Kissies blogg för några månader sedan eftersom det var så många som skrev om den på grund av hennes provocerande inlägg och jag blev genast fascinerad och fängslad över hur en människa lyckas provocera så många som vet att det är hennes ”grej” för att locka läsare.

Nu tycker jag att hela grejen börjar gå till överdrift och om man ska tro skvallerbloggarna så har hon snart inte många vänner kvar, om nu inte dessa eviga bloggbråk är fejk för att locka läsare.

För de som är intresserad av att läsa skvaller om bland annat Kissie eller om Kissies redigeringsmissar så kan ni titta in här: Falsk Sanning som har en kategori om Kissie, N. Bitchie som även hon har en kategori om Kissie, Blogg kommentatorernas kategori om Kissie, Bloggskvaller, A Piece of Sisters och Skvallerbloggen som självklart ochså har en egen Kissie kategori.

Kissies blogg i stort handlar till största delen om henne och hennes "glamorösa" liv som en av sveriges största bloggare, hurvida detta stämmer eller inte med tanke på "rykten" om manipulation av besökssiffror vet jag inte, men hon trycker ner medelSvenssons och "vanliga" människor för att väcka reaktion och provocera.

Jag måste säga att vissa av hennes inlägg, speciellt i kategorin: Svar på tal bitches! visar att hon nog inte är så dum som hon ger sken av på bloggen, vissa saker hon skriver kan man till och med hålla med om, även om denna kategori har börjat spåra ur.

I början av hennes blogg skrev hon om mer vardagliga saker och provocerade inte alls lika mycket men som det har blivit så har hon vunnit många läsare på att provocera och nu måste hon upprätthålla den attityden får jag en känsla av. Kissie har i många inlägg påtalat att hon tjänar pengar på att provocera och jag tror det går ganska bra för henne så trots alla "haters" (som hon uttrycker det) så fortsätter hon att blogga på detta sätt eftersom det genererar publicitet och pengar.

Så för alla som gillar att läsa provocerande inlägg av en kaxig tjej så rekommenderar jag denna blogg, personligen så börjar jag bli less, men det är ju bara min åsikt. Vill även rekommendera läsare att läsa kommentarerna efter hennes inlägg. Det är många som blir upprörda och skriver av sig där och det visar ju ändå att hennes blogg inte bara är "dålig" eftersom det får folk att tänka efter och reagera.

Follow En Blogg om Bloggar – Bloggrecensioner

6 kommentarer:

 1. ett litet tips till dig från mig är att göra om din design på bloggen. människor blir mer intresserade om du har en fin ( ljus ) design. så jobbigt att läsa när det är svart med vit text måste jag säga. så fixa en jävla snygg design på bloggen så får du fler läsare !

  SvaraRadera
 2. Usch. jag gillar inte alls denna tjej. hon är hemsk! jag lade till den här bloggen nyss på bloglovin. ser framemot att följa. jag älskar sånna här bloggar.

  till maggan:?? det är ju rosa , lila , grönt, blått o svart..
  var bara tvungen o svara på det där.

  SvaraRadera
 3. Varför hon har så många läsare är för att det är mest bara folk som stör sig på henne och vill bara spamma massa hat mot henne. Om de folket skulle sluta läsa hennes blogg så faller säkert hälften av hennes läsarkrets bort! Sen finns det många idioter som har henne som förebild och idol och det är bara tragiskt. Plus, jag tycker att om man är en "kändis" så ska man värna om sina fans mer och visa kärlek tillbaka till dem. Istället för att göra som henne att "trash talka" om dem på sin blogg. Det är tragiskt hur vissa kändisar uppför sig.

  Tycker dock att det är en bra läxa för henne att hon inte vann priset som årets bloggare. För det tog lite på hennes självförtroende, eller hon kanske är för blåst som vanligt för att kunna känna sånt.

  (Börja läsa min blogg, du kommer nog inte bli besviken, jag brukar uppdatera den ofta! Lite video inlägg brukar ingå också!)

  Btw, snygg blogg och jävligt bra recensioner!

  SvaraRadera
 4. Hej, kul att du tipsade^^ du får gärna recensera min om du vill^^

  Kram

  SvaraRadera
 5. Det börjar verkligen kännas som om hon 'skapar åsikter endast för att provocera och skapa uppmärksamhet. Har iprincip slutat läsa hennes blogg då hon bara skriver om samma sak hela tiden...

  Du får gärna recensera mina bloggar senare när du har tid ^^

  SvaraRadera
 6. Missa inte skandalbloggen som växer ifatt storbloggarna. Dissar och bloggar om den sanningen
  folk igentligen. http://www.finest.se/Djizor

  Missa inte bloggen alla skriver om....

  SvaraRadera